KONSTRUKTION OG TEKNIK

I dag er det ikke længere nok at tilbyde kunderne standardmaskiner. Brugeren forventer med rette individuelle og intelligente løsninger. Vores design- og udviklingsafdelinger fokuserer på vores projekter for at tilbyde de bedste økonomiske og teknologiske løsninger.


Ved at anvende principperne for lean produktudvikling forbedres effektiviteten af ​​produktudviklingsprocesserne. Vi har tæt integrerede procedurer til løbende at identificere og eliminere overflødige trin i produktudviklingsprocessen. Den slanke konstruktion giver på den ene side et attraktivt look og garanterer på den anden side funktion, ergonomi, stivhed, spændstighed og holdbarhed.

Under hovedaspektet af konsekvent kundeorientering ser vi os selv som en kompetent og pålidelig partner inden for de forskellige områder inden for mekanik og anlægsteknik. Vores høje fleksibilitet, parret med intensiv kommunikation med kunder og leverandører, gør os i stand til at støtte vores kunder intensivt med kreative og utraditionelle koncepter.