Lean Manufacturing System løsninger

Vejen til en slank virksomhed lykkes kun gennem integrationen af ​​lean manufacturing. Med vores mange års erfaring i Toyota Production Systems og Bosch Production Systems producerer vi produkter af høj kvalitet, der bidrager til en bæredygtig forbedring af produktionsflows og processer. Vi beskæftiger os intensivt med dine mål og krav og udvikler løsninger, der er optimalt tilpasset din produktion.

Uanset om det er godstransportører, transport- og transportsystemer, manuelle og automatiserede arbejdsstationer, supermarkeder, flowstativer, mælkeløbs- og transportvogne, Kanban-produkter, alt med materialeflow at gøre: her finder du de rigtige produkter til brug i din virksomhed.

Drag fordel af vores kompetence og vores knowhow fra talrige internationale projekter under rådgivning, planlægning og implementering.

 

Neri forsyner dig med alt fra en enkelt kilde, startende med lastbæreren. Den høje kvalitet og kompatibilitet af alle vores komponenter sikrer, at hele systemet kører problemfrit, og derfor er din investering sikker.