VIRKSOMHEDENS FILOSOFI

Neri - navnet står for høj produktkvalitet

Bag vores virksomheds mange års succes ligger en meget speciel virksomhedsfilosofi og fælles værdier, der bestemmer vores daglige handlinger. Dette er baseret på en smart kombination af udvikling, fremstilling og markedsføring af innovative, kundeorienterede produkter af højeste kvalitet. Det er netop det, der gør os unikke  

innovation

Forskning og innovation danner grundlaget for, at Neri muliggør profitabel vækst og kan forme fremtiden bæredygtigt. Udover innovative produkter yder forbedrede processer og intelligente løsninger også et væsentligt bidrag til virksomhedens og dens kunders succes.

Kunde fokus

Vores ultimative mål er at overgå vores kunders forventninger. Vores applikationsingeniører fokuserer på kundernes interesser. Vi tager individuelt hensyn til kundernes ideer og krav, når vi beregner og designer produkter. Sammen med vores kunder udvikler vi løsninger, der optimalt forener faktorerne sikkerhed, levetid og pris.

 

virksomhedskultur

Visionær tænkning driver os til at nå nye milepæle og sikrer en bæredygtig udvikling af virksomheden. Alle medarbejdere opfordres til at bidrage med deres ideer og kreativitet. At kræve og fremme præstation er en integreret del af virksomhedskulturen. At handle optimistisk, ansvarligt og med gensidig respekt er levende retningslinjer

kvalitet

Kvalitet er og bliver topprioritet. Vores mål er at producere et sikkert, rent, funktionelt, energioptimeret og miljøvenligt produkt.