VIRKSOMHEDEN

Om Neri

Forretningen, der startede med udvikling og fremstilling af emnebærere, er fortsat med at ekspandere i de senere år gennem innovativ produktion, kreative ideer og jagten på kvalitet. Med viljen til altid at være en stærk præstationsvillig partner for kunderne, blev grundlaget for en imponerende udvikling lagt. I dag er Neri din kompetente partner for professionelle materialeflow- og emnebærersystemer, intelligent montage og procesautomatisering samt transportsystemer af enhver art.

Præcision, kvalitet, pålidelighed og tekniske fremskridt er væsentlige egenskaber, der kendetegner vores produkter.

Den holistiske optimering af logistikkæder er et pålideligt middel til at udnytte forretningspotentialet og øge indtjeningen. Neri ser forsyningskæden som en sømløs forbindelse af alle de aktiviteter og processer, der er nødvendige for at levere et produkt og til sidst levere det til kunden.Takket være vores holistiske forståelse af logistikkæden kan vi tilbyde dig professionelt

  • Emnebærersystemer
  • Kurve i rustfrit stål, rengøringskurve
  • Enhver form for udstyr til rengøring af industrielle dele
  • Palle- og kuffertløftere
  • Transportvogne & transportsystemer

at frigøre dit iværksætterpotentiale og udvide din konkurrencefordel.  

Vores applikationsingeniører fokuserer på kundernes interesser. Vi tager individuelt hensyn til kundernes ideer og krav, når vi beregner og designer produkter. Sammen med vores kunder udvikler vi løsninger, der optimalt forener faktorerne sikkerhed, levetid og pris.

Gennem den unikke kombination af design, implementering, mennesker og teknologi parret med gennemprøvede metoder, optimerer vi eksisterende/nye produktioner og processer. Hvad enten det er inden for industri, logistik, medicinsk teknologi eller detail, fokuserer vores arbejde på løsninger, der opfylder individuelle kundebehov og opfylder høje krav. Vores ultimative mål er at overgå vores kunders forventninger.

 

Gennem det værdifulde samarbejde med førende virksomheder på internationalt plan har vi løbende øget vores præstationer og udvidet vores vision. Mange års erfaring, omfattende knowhow og internationale forretningsaktiviteter er det bedste grundlag for innovative og økonomiske løsninger, der også inspirerer vores kunder og yder et væsentligt bidrag til vores produkters markedssucces.

                                               

Global image leder

For en premium-producent er et stærkt brand grundlaget for bæredygtig succes. DMU har i dag udviklet sig til en højmoderne industrivirksomhed, der som partner med globale virksomheder også lever op til de høje, eksklusive krav til emnehåndtering, materialeforsyning og automatiseringsteknologi. 

 

 

innovation

At arbejde med spørgsmålene til i morgen og finde svarene i dag er det, der driver innovation hos Neri. Baseret på mange års erfaring og vores egen forskning udvikler vi fremadrettede løsninger. På den måde sikrer vi vores fremtidige levedygtighed, det vil sige evnen til at reagere på en verden i konstant forandring.

   fremtid

Neri har til hensigt at holde fast i sin langsigtede strategi også i fremtiden. Vi er fortsat overbeviste om, at en stor del af vores vækst skal genereres gennem vores egne innovationer. De internationale salgsstrukturer vil blive udvidet tilsvarende for den planlagte vækst.

 

Investeringerne fortsætter.... 

I de senere år har Neri løbende øget sin produktion og omsætning og samtidig øget sin eksportandel. Denne positive udvikling kan primært tilskrives den attraktive og mangfoldige produktportefølje, som løbende er blevet fornyet og udvidet. Målet er at fortsætte dette opsving med planlagte nye investeringer.