speciel lastbærer

Speciel lastholder / transportramme / specialreol

Vi udvikler den helt rigtige specialløsning til transport og opbevaring af dine produkter, skræddersyet til din anvendelse.

Fra model over forserie til serieproduktion: vi fremstiller og ledsager din lastholderudvikling frem til produktionsstart. Vi realiserer økonomiske og skræddersyede stålløsninger til dig.

Med vores medarbejderes viden og erfaringen fra mange projekter, kommer vi løbende med praktiske og økonomisk interessante løsninger til jeres specialcontainere. 

Hvad er en speciel lastbærer?

En speciel lastbærer er en stålramme, der er specielt designet til et produkt eller en produktgruppe og udvikles og fremstilles i henhold til dens krav til specifikke håndterings-, opbevarings- og transportprocesser.

Speciallastbærere er vores speciale

Individuelle løsninger til dine logistikopgaver

Vi udvikler koncepter til dig af stål i kombination med træ-, plast- og skummaterialer og bygger specielle transportmidler til især bilindustrien. 

Speciel lastholder til bilindustrien

Præcision og nøjagtighed lige fra produktionsstadiet, så robotten kan finde sine programmerede positioner i enhver lastbærer. 

Håndtering af dele: manuel, assisteret, automatiseret, ergonomisk belastning, kropsholdning, indsats, brug af låseanordninger...

Flow: afstand og transportmåde, opbevaring, sammenklappelig (return tomme reoler), brug produktionslinje, trolley..

Anlægskrav: Kvalitetsmanual, Arbejdsplads...

Delekvalitet: udseende, geometrisk holdbarhed

Styrke: Vores vugger er garanteret i vognens levetid. Vi tilbyder også kontrolmålere eller vedligeholdelsesskabeloner, der muliggør vedligeholdelse af lastbærerne internt.

 

Vi pakker typisk en række forskellige varer såsom:

Strukturelle dele: sidevæg, dør, bagklap, motorhjelm, skærme, tag, sidevanger osv.

 

Samlingsdele: instrumentbræt, klimaanlæg, styremekanisme, kofanger, glastag, forrude, dørpanel osv.

Vores specielle lastbærere er designet og bygget på en sådan måde, at de nemt kan integreres i dit logistikkoncept, uanset hvilket stablesystem du vælger. For hver specialcontainer bygger vi først en prototype, der kan testes grundigt inden serieproduktionen starter. Derefter udarbejdes yderligere konstruktive justeringer i dialog med dig for endelig at komme frem til den optimale løsning. 

Vores knowhow tjener dine projekter

Vi tilbyder industriløsninger samt specialversioner af vores eget lastholderprogram. Dette omfatter gitterrammer, pælepaller, rørrammer og andre transportrammer af stål og træ.

Med individuelle lastbærere optimerer vi vores kunders logistik. Vi fremstiller transportreoler, som vi skræddersyer specifikt til produkterne og eksisterende logistiksystemer, i vores eget fleksible produktionsanlæg.

Du kan også drage fordel af vores ideer og forbedre din logistik med skræddersyede lastbærere!


Speciallastbærere, specielle lastbærere, transportreol, specialreol, foldbare speciallastbærere, lastbærere til bilindustrien, skræddersyede transportstativer